Vinanalyser

Vi har investeret i et OenoFoss analyseapparat, og kan nu tilbyde at analysere din most og/eller vin.

Vi kan analysere følgende parametre:

Færdig vin:

  • Alcohol 8 – 16 %
  • Total syre  0 – 12 g/l
  • Æble syre 0 – 6 g/l
  • Mælke syre  0 – 4,63 g/l
  • Rest sukker  0,6 – 92 g/l
  • pH 2,6 – 4,0
  • Fri sulfit

Most:

  • pH  2,6 – 4,0
  • Sødme i most ( 12 – 27 Brix )
  • Total syre i most 2 – 15 g/l

Du kan få analyseret en prøve af din færdigvin  for kun kr. 200,-

Analyse af din most koster kr. 75,-

Hvis du skal have lavet flere analyser så ring/skriv for pris.

Hvis du vil komme forbi med din prøve, så ring for aftale. Ellers kan du sende en vinprøve ( mindst 110 ml ), sammen med din email adresse og indbetale analyseprisen via Mobilepay.

Telefon:  51222844