Vi har investeret i et OenoFoss analyseapparat, og kan nu tilbyde at analysere din most og/eller vin.
Vi kan analysere følgende parametre:
Færdig vin:
- Alcohol 8 – 16 %
- Total syre 0 – 12 g/l
- Æble syre 0 – 6 g/l
- Mælke syre 0 – 4,63 g/l
- Rest sukker 0,6 – 92 g/l
- pH 2,6 – 4,0
- Fri sulfit
Most:
- pH 2,6 – 4,0
- Sødme i most ( 12 – 27 Brix )
- Total syre i most 2 – 15 g/l
Du kan få analyseret en prøve af din færdigvin for kun kr. 200,-
Analyse af din most koster kr. 75,-
Hvis du skal have lavet flere analyser så ring/skriv for pris.
Hvis du vil komme forbi med din prøve, så ring for aftale. Ellers kan du sende en vinprøve ( mindst 110 ml ), sammen med din email adresse og indbetale analyseprisen via Mobilepay.
Telefon: 51222844